\require{AMSmath} Eindwaarde van kapitaal BesteIk begrijp deze oefening echt niet! Kan iemand me helpen?Bereken de eindwaarde van het kapitaal.k = 1213,14i = 1,50 %beleggingstijd: 7maand n = . . .K = . . . Lore 3de graad ASO - zaterdag 14 november 2015 Antwoord Hallo Lore,Kijk maar eens bij het antwoord van eindwaarde van kapitaal. Nu is de formule:K = 1213,14·1,015tEén jaar heeft 12 maanden, dus 7 maanden is 7/12 jaar. Vul deze waarde in voor t, daarmee bereken je K na 7 maanden. GHvD zaterdag 14 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteIk begrijp deze oefening echt niet! Kan iemand me helpen?Bereken de eindwaarde van het kapitaal.k = 1213,14i = 1,50 %beleggingstijd: 7maand n = . . .K = . . . Lore 3de graad ASO - zaterdag 14 november 2015
Lore 3de graad ASO - zaterdag 14 november 2015
Hallo Lore,Kijk maar eens bij het antwoord van eindwaarde van kapitaal. Nu is de formule:K = 1213,14·1,015tEén jaar heeft 12 maanden, dus 7 maanden is 7/12 jaar. Vul deze waarde in voor t, daarmee bereken je K na 7 maanden. GHvD zaterdag 14 november 2015
GHvD zaterdag 14 november 2015
©2001-2024 WisFaq