\require{AMSmath} De inhoud van een regenmeter Bereken de inhoud van een regenmeter 10 mm bij 4 dm2Formules dwardi Iets anders - dinsdag 10 november 2015 Antwoord Lees je een keer de spelregels?De inhoud van een balk met een grondvlak van 4 dm2 en een hoogte van 10 mm (dat is dan 0,1 dm) is gelijk aan:$I=4·0,1=0,4\,dm^{3}$ WvR dinsdag 10 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken de inhoud van een regenmeter 10 mm bij 4 dm2Formules dwardi Iets anders - dinsdag 10 november 2015
dwardi Iets anders - dinsdag 10 november 2015
Lees je een keer de spelregels?De inhoud van een balk met een grondvlak van 4 dm2 en een hoogte van 10 mm (dat is dan 0,1 dm) is gelijk aan:$I=4·0,1=0,4\,dm^{3}$ WvR dinsdag 10 november 2015
WvR dinsdag 10 november 2015
©2001-2024 WisFaq