\require{AMSmath} Formules Hallo,Ik heb een breuk : px/qy=qy/3qxhieruit volgt dat pxqx/pyqx= 1/3Kunt u dit nader toelichten ik begrijp niet hoe dit tot stand komt.Bedankt Amer M Student universiteit - dinsdag 10 november 2015 Antwoord Met wat simpeler letters ziet je probleem er uit als A/B = B/3CVermeningvuldig eerst alles met C wat oplevert AC/B = B/3 = 1/3BDeel nu door B wat oplevert AC/BB = 1/3Zelf schrijf je overigens ineens py maar dat komt in regel 1 niet voor. MBL dinsdag 10 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik heb een breuk : px/qy=qy/3qxhieruit volgt dat pxqx/pyqx= 1/3Kunt u dit nader toelichten ik begrijp niet hoe dit tot stand komt.Bedankt Amer M Student universiteit - dinsdag 10 november 2015
Amer M Student universiteit - dinsdag 10 november 2015
Met wat simpeler letters ziet je probleem er uit als A/B = B/3CVermeningvuldig eerst alles met C wat oplevert AC/B = B/3 = 1/3BDeel nu door B wat oplevert AC/BB = 1/3Zelf schrijf je overigens ineens py maar dat komt in regel 1 niet voor. MBL dinsdag 10 november 2015
MBL dinsdag 10 november 2015
©2001-2024 WisFaq