\require{AMSmath} Driehoeken Hoeveel driehoeken zie je hier? Erwin Iets anders - zondag 8 november 2015 Antwoord Ik kom uit op 24 mogelijke driehoeken. Misschien kan dit plaatje dat toelichten:Dat is dan 4x3+4x3=12+12=24Helpt dat?Vraag 10 van een toets voor groep 8 WvR zondag 8 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel driehoeken zie je hier? Erwin Iets anders - zondag 8 november 2015
Erwin Iets anders - zondag 8 november 2015
Ik kom uit op 24 mogelijke driehoeken. Misschien kan dit plaatje dat toelichten:Dat is dan 4x3+4x3=12+12=24Helpt dat?Vraag 10 van een toets voor groep 8 WvR zondag 8 november 2015
WvR zondag 8 november 2015
©2001-2024 WisFaq