\require{AMSmath} Vergelijking met twee variabelen Ik moet voor school een vergelijking met twee variabelen oplossen (herschrijven). Ik snap alleen niet hoe het gedaan word. VB.: x+y=2 Hoe herschrijf ik dit?! Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 5 november 2015 Antwoord Je kunt x naar y oplossen of y naar x: x+y=2 y=-x+2 of x+y=2 x=-y+2 Meer moet het niet zijn... WvR donderdag 5 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet voor school een vergelijking met twee variabelen oplossen (herschrijven). Ik snap alleen niet hoe het gedaan word. VB.: x+y=2 Hoe herschrijf ik dit?! Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 5 november 2015
Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 5 november 2015
Je kunt x naar y oplossen of y naar x: x+y=2 y=-x+2 of x+y=2 x=-y+2 Meer moet het niet zijn... WvR donderdag 5 november 2015
WvR donderdag 5 november 2015
©2001-2024 WisFaq