\require{AMSmath} Bikwadratische vergelijking Als je 2 oplossingen krijgt van een bikwadratische vergelijking (bijvoorbeeld x1=1 en x2=2). Hoe kun je dan deze vergelijking opstellen? Bea Va Iets anders - zaterdag 24 oktober 2015 Antwoord HalloAls 1 en 2 oplossingen zijn, zijn -1 en -2 eveneens oplossingen van de bikwadratische vergelijking.Dus:(x2-1).(x2-4) = 0x4 - 5x2 + 4 = 0is de gevraagde vergelijking.Ok? LL zaterdag 24 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je 2 oplossingen krijgt van een bikwadratische vergelijking (bijvoorbeeld x1=1 en x2=2). Hoe kun je dan deze vergelijking opstellen? Bea Va Iets anders - zaterdag 24 oktober 2015
Bea Va Iets anders - zaterdag 24 oktober 2015
HalloAls 1 en 2 oplossingen zijn, zijn -1 en -2 eveneens oplossingen van de bikwadratische vergelijking.Dus:(x2-1).(x2-4) = 0x4 - 5x2 + 4 = 0is de gevraagde vergelijking.Ok? LL zaterdag 24 oktober 2015
LL zaterdag 24 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq