\require{AMSmath} De afgeleide van een goniometrische functie Hallo,Hoe leid ik y=4sin2(x) af?Het antwoord moet y=8·sin(x)·cos(x) zijn, maar ik snap niet hoe ze hier op komen... suzan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 oktober 2015 Antwoord Had je De afgeleide van een goniometrische functie al bekeken?Hier gaat dat zo:$\eqalign{ & f(x) = 4\sin ^2 (x) \cr & f'(x) = 4 \cdot 2\sin (x) \cdot \cos (x) \cr & f'(x) = 8\sin (x) \cdot \cos (x) \cr}$Zie ook 4. Kettingregel WvR maandag 19 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Hoe leid ik y=4sin2(x) af?Het antwoord moet y=8·sin(x)·cos(x) zijn, maar ik snap niet hoe ze hier op komen... suzan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 oktober 2015
suzan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 oktober 2015
Had je De afgeleide van een goniometrische functie al bekeken?Hier gaat dat zo:$\eqalign{ & f(x) = 4\sin ^2 (x) \cr & f'(x) = 4 \cdot 2\sin (x) \cdot \cos (x) \cr & f'(x) = 8\sin (x) \cdot \cos (x) \cr}$Zie ook 4. Kettingregel WvR maandag 19 oktober 2015
WvR maandag 19 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq