\require{AMSmath} Vergelijkingen met machten oplossen Geachte,Ik moet de volgende opgave oplossen. Ik heb dit zelf om meerdere manieren geprobeerd (onder andere logaritmisch) maar ik kom er niet aan uit.A). 3x+2 +18 = 45B). 2x-1 + 2x+1 = 20C). 2x+3 -2x = 112Gr. stefan Student hbo - zondag 18 oktober 2015 Antwoord Hints?!A).3x+2 +18 = 453x+2=27...B).2x-1 + 2x+1= 20$\frac{1}{2}$·2x+2·2x2$\frac{1}{2}$·2x=20...C).2x+3 -2x = 112Zie B.Helpt dat?Rekenregels voor machtenNaschriftDenk ook 's aan dingen als:y + 18 = 452$\frac{1}{2}$y = 20Wat is de bordjesmethode? WvR zondag 18 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachte,Ik moet de volgende opgave oplossen. Ik heb dit zelf om meerdere manieren geprobeerd (onder andere logaritmisch) maar ik kom er niet aan uit.A). 3x+2 +18 = 45B). 2x-1 + 2x+1 = 20C). 2x+3 -2x = 112Gr. stefan Student hbo - zondag 18 oktober 2015
stefan Student hbo - zondag 18 oktober 2015
Hints?!A).3x+2 +18 = 453x+2=27...B).2x-1 + 2x+1= 20$\frac{1}{2}$·2x+2·2x2$\frac{1}{2}$·2x=20...C).2x+3 -2x = 112Zie B.Helpt dat?Rekenregels voor machtenNaschriftDenk ook 's aan dingen als:y + 18 = 452$\frac{1}{2}$y = 20Wat is de bordjesmethode? WvR zondag 18 oktober 2015
WvR zondag 18 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq