\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76306 Re: Een ongelijkheid bewijzen mbv inductie Een tijdje terug maar hopelijk kan ik reageren! Ik begrijp alleen niet waarom de volgende afschatting geldt: (2p+2)(2p+1)/(p+1)(p+1)= 2(2p+1)/(p+1) = 4 Groeten, Viky viky Iets anders - vrijdag 16 oktober 2015 Antwoord $\frac{2p+1}{p+1}$<$2$, toch? (Want $2p+1$<$2p+2$) kphart vrijdag 16 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een tijdje terug maar hopelijk kan ik reageren! Ik begrijp alleen niet waarom de volgende afschatting geldt: (2p+2)(2p+1)/(p+1)(p+1)= 2(2p+1)/(p+1) = 4 Groeten, Viky viky Iets anders - vrijdag 16 oktober 2015
viky Iets anders - vrijdag 16 oktober 2015
$\frac{2p+1}{p+1}$<$2$, toch? (Want $2p+1$<$2p+2$) kphart vrijdag 16 oktober 2015
kphart vrijdag 16 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq