\require{AMSmath} Rekenregels voor machten Bij M9 staat:$\eqalign{ & a^{\frac{p}{q}} = \root q \of {a^p } \cr & (a \ge 0) \cr}$Wat ik hier niet snap is hoe de $q$ buiten de wortel staat en $a$ binnen de wortel...Rekenregels voor machten Rick G Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 oktober 2015 Antwoord Dat leek maar zo. Het is de $q$-de-machtswortel van... Ik heb de vormgeving enigszins aangepast. Misschien helpt dat. WvR donderdag 15 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij M9 staat:$\eqalign{ & a^{\frac{p}{q}} = \root q \of {a^p } \cr & (a \ge 0) \cr}$Wat ik hier niet snap is hoe de $q$ buiten de wortel staat en $a$ binnen de wortel...Rekenregels voor machten Rick G Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 oktober 2015
Rick G Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 oktober 2015
Dat leek maar zo. Het is de $q$-de-machtswortel van... Ik heb de vormgeving enigszins aangepast. Misschien helpt dat. WvR donderdag 15 oktober 2015
WvR donderdag 15 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq