\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76535 Re: Integreren Superbedankt snap bijna alles!Kom nu alleen bij het einde vast: ik heb dit gedaan 5(1+3)4-5(1+0)4 = 1280-5=1275 maar het antwoord is 1200. Wat doe ik dan fout? Nina Student universiteit - maandag 12 oktober 2015 Antwoord Hallo Nina,(1+ex)4 voor x=0 is (1+1)4, niet (1+0)4. GHvD dinsdag 13 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Superbedankt snap bijna alles!Kom nu alleen bij het einde vast: ik heb dit gedaan 5(1+3)4-5(1+0)4 = 1280-5=1275 maar het antwoord is 1200. Wat doe ik dan fout? Nina Student universiteit - maandag 12 oktober 2015
Nina Student universiteit - maandag 12 oktober 2015
Hallo Nina,(1+ex)4 voor x=0 is (1+1)4, niet (1+0)4. GHvD dinsdag 13 oktober 2015
GHvD dinsdag 13 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq