\require{AMSmath} Gebroken vergelijkingen Geachteik probeer de volgende vergelijking op te lossen: P+(1/P)= (2P+1)/2 maar kom steeds niet op het goede antwoord.ik vraag me af welke stap ik fout doe.Mvg stefan Student hbo - maandag 12 oktober 2015 Antwoord Zo te zien staat er $P+\frac1P=P+\frac12$, na wegwerken van de haakjes. Dat hoeft toch niet zo moeilijk te zijn? kphart maandag 12 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachteik probeer de volgende vergelijking op te lossen: P+(1/P)= (2P+1)/2 maar kom steeds niet op het goede antwoord.ik vraag me af welke stap ik fout doe.Mvg stefan Student hbo - maandag 12 oktober 2015
stefan Student hbo - maandag 12 oktober 2015
Zo te zien staat er $P+\frac1P=P+\frac12$, na wegwerken van de haakjes. Dat hoeft toch niet zo moeilijk te zijn? kphart maandag 12 oktober 2015
kphart maandag 12 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq