\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76437 Re: Re: Re: Re: Re: Kansen: leerlingen op excursie P( 1 leerling) = (10ncr1) x (20ncr3) / (30ncr4) P (0 leerlingen) = (10ncr0) x (20ncr4) / (30ncr4) Klopt de berekening zo wel? Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 oktober 2015 Antwoord Prima! Helpt de systematische aanpak met het stappenplan? GHvD donderdag 1 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
P( 1 leerling) = (10ncr1) x (20ncr3) / (30ncr4) P (0 leerlingen) = (10ncr0) x (20ncr4) / (30ncr4) Klopt de berekening zo wel? Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 oktober 2015
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 oktober 2015
Prima! Helpt de systematische aanpak met het stappenplan? GHvD donderdag 1 oktober 2015
GHvD donderdag 1 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq