\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76354 Re: De kans om 18 keer kop te gooien Hoe hebt u precies die z-score uitgerekend? Ik kom namelijk op een heel ander getal uit. Je moet toch gewoon 36-18/3 doen? yalda Student universiteit - woensdag 23 september 2015 Antwoord Hallo Yalda,Je berekent de z-waarde met$\eqalign{z=\frac{x-\mu}{\sigma}=\frac{x-18}{3}}$.Voor x moet je natuurlijk de grenzen van je interval invullen. Dan krijg je -0,17 en 0,17 (afgerond op twee decimalen).Groeten, FvL woensdag 23 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe hebt u precies die z-score uitgerekend? Ik kom namelijk op een heel ander getal uit. Je moet toch gewoon 36-18/3 doen? yalda Student universiteit - woensdag 23 september 2015
yalda Student universiteit - woensdag 23 september 2015
Hallo Yalda,Je berekent de z-waarde met$\eqalign{z=\frac{x-\mu}{\sigma}=\frac{x-18}{3}}$.Voor x moet je natuurlijk de grenzen van je interval invullen. Dan krijg je -0,17 en 0,17 (afgerond op twee decimalen).Groeten, FvL woensdag 23 september 2015
FvL woensdag 23 september 2015
©2001-2024 WisFaq