\require{AMSmath} Verticale asymptoten Hoe vind je de verticale asymptoten in deze vergelijking:f(x)=(x-3)(x+2)2/(x+3)2(x-2)Alvast bedankt!:) Anonie Student universiteit - vrijdag 18 september 2015 Antwoord Er zijn verticale asymptoten daar waar de noemer nul is en de teller niet nul is. In dit geval vind je de verticale asymptoten $x=-3$ en $x=2$. WvR vrijdag 18 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe vind je de verticale asymptoten in deze vergelijking:f(x)=(x-3)(x+2)2/(x+3)2(x-2)Alvast bedankt!:) Anonie Student universiteit - vrijdag 18 september 2015
Anonie Student universiteit - vrijdag 18 september 2015
Er zijn verticale asymptoten daar waar de noemer nul is en de teller niet nul is. In dit geval vind je de verticale asymptoten $x=-3$ en $x=2$. WvR vrijdag 18 september 2015
WvR vrijdag 18 september 2015
©2001-2024 WisFaq