\require{AMSmath} Standaarddeviatie Een score is 6 minder dan het gemiddelde en komt overeen met een z-score van -0,5. Wat is de standaarddeviatie?Formule voor $\eqalign{z=\frac{x-m}{s}}$ yalda Student universiteit - dinsdag 15 september 2015 Antwoord Vul x=m-6 in:$\eqalign{ & z = \frac{{x - m}}{s} \cr & - 0,5 = \frac{{(m - 6) - m}}{s} \cr & - 0,5 = \frac{{ - 6}}{s} \cr & s = 12 \cr} $ WvR woensdag 16 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een score is 6 minder dan het gemiddelde en komt overeen met een z-score van -0,5. Wat is de standaarddeviatie?Formule voor $\eqalign{z=\frac{x-m}{s}}$ yalda Student universiteit - dinsdag 15 september 2015
yalda Student universiteit - dinsdag 15 september 2015
Vul x=m-6 in:$\eqalign{ & z = \frac{{x - m}}{s} \cr & - 0,5 = \frac{{(m - 6) - m}}{s} \cr & - 0,5 = \frac{{ - 6}}{s} \cr & s = 12 \cr} $ WvR woensdag 16 september 2015
WvR woensdag 16 september 2015
©2001-2024 WisFaq