\require{AMSmath} Zoek het deeltal Het quotiënt van deling door 40 is 80. De rest is 15. Zoek het deeltal. LAWREN Ouder - zondag 13 september 2015 Antwoord Als iets moeilijk lijkt probeer dan eerst een concreet voorbeeld of een eenvoudiger maar vergelijkbaar probleem.$\eqalign{\frac{{47}}{9} = 5\,\,rest\,\,2 \Rightarrow 47 = 5 \times 9 + 2}$Heb je dan een idee? WvR zondag 13 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het quotiënt van deling door 40 is 80. De rest is 15. Zoek het deeltal. LAWREN Ouder - zondag 13 september 2015
LAWREN Ouder - zondag 13 september 2015
Als iets moeilijk lijkt probeer dan eerst een concreet voorbeeld of een eenvoudiger maar vergelijkbaar probleem.$\eqalign{\frac{{47}}{9} = 5\,\,rest\,\,2 \Rightarrow 47 = 5 \times 9 + 2}$Heb je dan een idee? WvR zondag 13 september 2015
WvR zondag 13 september 2015
©2001-2024 WisFaq