\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54533 Re: Suikerzakje Volgens mij is de inhoud V=(l x d2)/6 metl= lengte(midden zijde AC tot midden zijde BT)d= lengte van TB= lengte van AC Jos Gr Iets anders - zaterdag 12 september 2015 Antwoord Dat is buitengewoon verrassend en 't klopt als een bus! WvR maandag 14 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgens mij is de inhoud V=(l x d2)/6 metl= lengte(midden zijde AC tot midden zijde BT)d= lengte van TB= lengte van AC Jos Gr Iets anders - zaterdag 12 september 2015
Jos Gr Iets anders - zaterdag 12 september 2015
Dat is buitengewoon verrassend en 't klopt als een bus! WvR maandag 14 september 2015
WvR maandag 14 september 2015
©2001-2024 WisFaq