\require{AMSmath} Integreren Integreer deze functie (x)/(x-1)dx en dan op gebied -1 en -2 Kom hier echt niet uit hoop dat jullie me kunnen helpen alvast bedankt gertja Student hbo - zondag 16 februari 2003 Antwoord x/(x-1) = (x-1+1)/(x-1) = 1 + 1/(x-1) Het eerste deel is helemaal makkelijk, het tweede deel ook als je even x-1 is u stelt (bekijk je standaardintegralen even). Zelf doen !! Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 16 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Integreer deze functie (x)/(x-1)dx en dan op gebied -1 en -2 Kom hier echt niet uit hoop dat jullie me kunnen helpen alvast bedankt gertja Student hbo - zondag 16 februari 2003
gertja Student hbo - zondag 16 februari 2003
x/(x-1) = (x-1+1)/(x-1) = 1 + 1/(x-1) Het eerste deel is helemaal makkelijk, het tweede deel ook als je even x-1 is u stelt (bekijk je standaardintegralen even). Zelf doen !! Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 16 februari 2003
jadex zondag 16 februari 2003
©2001-2024 WisFaq