\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76020 Re: (partieel) Integreren van absolute waarde Wanneer X 0 kan je dus stellen dat er staat x*e^(x^2) en dan krijg je die primitieve, helemaal helder bedankt! Dus toch geen partiële integratie enkel substitutie. Rutger Student universiteit - donderdag 16 juli 2015 Antwoord Ja, want voor x$\ge$0 is |x| = x terwijl voor x$\le$0 geldt dat |x| = -x MBL donderdag 16 juli 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wanneer X 0 kan je dus stellen dat er staat x*e^(x^2) en dan krijg je die primitieve, helemaal helder bedankt! Dus toch geen partiële integratie enkel substitutie. Rutger Student universiteit - donderdag 16 juli 2015
Rutger Student universiteit - donderdag 16 juli 2015
Ja, want voor x$\ge$0 is |x| = x terwijl voor x$\le$0 geldt dat |x| = -x MBL donderdag 16 juli 2015
MBL donderdag 16 juli 2015
©2001-2024 WisFaq