\require{AMSmath} Het oplossen van een vergelijking Wat is x in de volgende vergelijking?(x-1) / x = 0.345 kees Student hbo - maandag 29 juni 2015 Antwoord (x - 1) / x = 0.345x - 1 = 0.345x0.655x = 1x = 1/0.655 $\approx$ 1.527 WvR maandag 29 juni 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is x in de volgende vergelijking?(x-1) / x = 0.345 kees Student hbo - maandag 29 juni 2015
kees Student hbo - maandag 29 juni 2015
(x - 1) / x = 0.345x - 1 = 0.345x0.655x = 1x = 1/0.655 $\approx$ 1.527 WvR maandag 29 juni 2015
WvR maandag 29 juni 2015
©2001-2024 WisFaq