\require{AMSmath} Logaritme Hoe bereken je de groeifactor als je de beginhoeveelheid en tijd wil weet?7000 x g20 = 14000 g20 = 2 g = 20log(2) g 0,23Maar dit klopt niet want dat zou betekenen dat de grafiek daalt. Hoe los ik deze vergelijking wel op? Kay Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 juni 2015 Antwoord Ik zou dat zo doen:7.000·g20=14.000g20=2g=21/20$\approx$1,0352649Waar zit de fout?g20=2 komt overeen met glog(2)=20.Maar daar heb je niet veel aan...Helpt dat?Rekenregels voor machten en logaritmen WvR woensdag 17 juni 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de groeifactor als je de beginhoeveelheid en tijd wil weet?7000 x g20 = 14000 g20 = 2 g = 20log(2) g 0,23Maar dit klopt niet want dat zou betekenen dat de grafiek daalt. Hoe los ik deze vergelijking wel op? Kay Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 juni 2015
Kay Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 juni 2015
Ik zou dat zo doen:7.000·g20=14.000g20=2g=21/20$\approx$1,0352649Waar zit de fout?g20=2 komt overeen met glog(2)=20.Maar daar heb je niet veel aan...Helpt dat?Rekenregels voor machten en logaritmen WvR woensdag 17 juni 2015
WvR woensdag 17 juni 2015
©2001-2024 WisFaq