\require{AMSmath} Wat is e en ln(x)? Hoe kun je terug rekenen van LN? mb. 0,46= LN(X) Hoe kun je dan X berekenen?Wat is e en ln(x)? aribas Student universiteit - dinsdag 16 juni 2015 Antwoord Als Ln(x)=0,46 dan geldt per definitie (zie Rekenregels voor logaritmen L1): x=e0,46 GHvD dinsdag 16 juni 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je terug rekenen van LN? mb. 0,46= LN(X) Hoe kun je dan X berekenen?Wat is e en ln(x)? aribas Student universiteit - dinsdag 16 juni 2015
aribas Student universiteit - dinsdag 16 juni 2015
Als Ln(x)=0,46 dan geldt per definitie (zie Rekenregels voor logaritmen L1): x=e0,46 GHvD dinsdag 16 juni 2015
GHvD dinsdag 16 juni 2015
©2001-2024 WisFaq