\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75801 Re: De kwadratische functie Oki dus de as gaat altijd door de top. Dus x wordt 2.Omdat we nu top hebben gaan we y=a(x-a)2+b doen. Dan wordt het y=a(x-2)2+b. Toch?Kan ik nu mijn Punt P gebruiken met die vgl? Robina 2de graad ASO - dinsdag 9 juni 2015 Antwoord Helemaal goed! Vul nu de coördinaten van P en Q in en je krijgt twee vergelijkingen met twee onbekenden, namelijk a en b. Dat is dus oplosbaar! MBL dinsdag 9 juni 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oki dus de as gaat altijd door de top. Dus x wordt 2.Omdat we nu top hebben gaan we y=a(x-a)2+b doen. Dan wordt het y=a(x-2)2+b. Toch?Kan ik nu mijn Punt P gebruiken met die vgl? Robina 2de graad ASO - dinsdag 9 juni 2015
Robina 2de graad ASO - dinsdag 9 juni 2015
Helemaal goed! Vul nu de coördinaten van P en Q in en je krijgt twee vergelijkingen met twee onbekenden, namelijk a en b. Dat is dus oplosbaar! MBL dinsdag 9 juni 2015
MBL dinsdag 9 juni 2015
©2001-2024 WisFaq