\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29199 Re: Hoe integreer je deze functie? Waarom neem je eerst ln(x2+1) als f en later als g? Oumaim Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 7 juni 2015 Antwoord Deze functie wordt geïntegreerd door partiële integratie.$\int{}$f.dg = f.g - $\int{}$g.dfmet f = ln(x2+1) en g = x Zie Volledige uitwerking LL zondag 7 juni 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom neem je eerst ln(x2+1) als f en later als g? Oumaim Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 7 juni 2015
Oumaim Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 7 juni 2015
Deze functie wordt geïntegreerd door partiële integratie.$\int{}$f.dg = f.g - $\int{}$g.dfmet f = ln(x2+1) en g = x Zie Volledige uitwerking LL zondag 7 juni 2015
Zie Volledige uitwerking
LL zondag 7 juni 2015
©2001-2024 WisFaq