\require{AMSmath} Rekenen met wortels hoe moet men de vierkantswortel berekenen van een breuk waarvan de teller negatief is? bv.√-9/4 ?Rekenen met wortels Amine 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 26 mei 2015 Antwoord Een wortel kan in alleen uit positieve getallen getrokken worden.In is √(-9/4)= √(9/4)·√-1 = 3/2·iMet vriendelijke groetJaDeX jadex woensdag 27 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe moet men de vierkantswortel berekenen van een breuk waarvan de teller negatief is? bv.√-9/4 ?Rekenen met wortels Amine 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 26 mei 2015
Amine 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 26 mei 2015
Een wortel kan in alleen uit positieve getallen getrokken worden.In is √(-9/4)= √(9/4)·√-1 = 3/2·iMet vriendelijke groetJaDeX jadex woensdag 27 mei 2015
jadex woensdag 27 mei 2015
©2001-2024 WisFaq