\require{AMSmath} Limiet van absolute waarde en wortel Beste, Ik zit bij volgende limieten vast. Zou u een aanzet kunnen geven van hoe je hieraan begint?Lim |X|/ X = ?x $\to$ 0Lim (2 - √4) / (x2-2x -8) = ?x $\to$ 4Alvast hartelijk dank! Kevin Kevin Student Hoger Onderwijs België - maandag 25 mei 2015 Antwoord Teken het verloop eens.1) wat is |X|/X voor positieve x-en en voor negatieve x-en?2) Beetje onzinnig, hier staat altijd 0 behalve als de noemer 0 wordt (gaten). Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 25 mei 2015 Re: Limiet van absolute waarde en wortel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, Ik zit bij volgende limieten vast. Zou u een aanzet kunnen geven van hoe je hieraan begint?Lim |X|/ X = ?x $\to$ 0Lim (2 - √4) / (x2-2x -8) = ?x $\to$ 4Alvast hartelijk dank! Kevin Kevin Student Hoger Onderwijs België - maandag 25 mei 2015
Kevin Student Hoger Onderwijs België - maandag 25 mei 2015
Teken het verloop eens.1) wat is |X|/X voor positieve x-en en voor negatieve x-en?2) Beetje onzinnig, hier staat altijd 0 behalve als de noemer 0 wordt (gaten). Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 25 mei 2015
jadex maandag 25 mei 2015
©2001-2024 WisFaq