\require{AMSmath} Exponentiële vergelijkingen oplossen Hi, ik kom niet uit de volgende vergelijkingen. Helaas heb ik er ook geen antwoorden bij. Kan iemand me helpen?e2x $-$ 4ex = 453x · 3x+2 = 9x · 22x = x · √8x · ex+1 $-$ ex = 04x(2x $-$ 3) = 0 Evelin Student universiteit - woensdag 20 mei 2015 Antwoord Wat zal ik doen? Tips en trucs? Antwoorden? Complete uitwerkingen?Tips en trucsAntwoordenUitwerkingenNou vooruit dan maar... WvR woensdag 20 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hi, ik kom niet uit de volgende vergelijkingen. Helaas heb ik er ook geen antwoorden bij. Kan iemand me helpen?e2x $-$ 4ex = 453x · 3x+2 = 9x · 22x = x · √8x · ex+1 $-$ ex = 04x(2x $-$ 3) = 0 Evelin Student universiteit - woensdag 20 mei 2015
Evelin Student universiteit - woensdag 20 mei 2015
Wat zal ik doen? Tips en trucs? Antwoorden? Complete uitwerkingen?Tips en trucsAntwoordenUitwerkingenNou vooruit dan maar... WvR woensdag 20 mei 2015
WvR woensdag 20 mei 2015
©2001-2024 WisFaq