\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75612 Re: Vergelijking bissectrices Ik vraag me vooral af wat de vergelijking is. Moet ik dan gewoon 0 overal in de formule invullen? Of is er geen vergelijking? Rachel 2de graad ASO - woensdag 20 mei 2015 Antwoord De vergelijkingen van de bissectrices zijn y=x en y=-x. Dat stond er al toch? WvR woensdag 20 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vraag me vooral af wat de vergelijking is. Moet ik dan gewoon 0 overal in de formule invullen? Of is er geen vergelijking? Rachel 2de graad ASO - woensdag 20 mei 2015
Rachel 2de graad ASO - woensdag 20 mei 2015
De vergelijkingen van de bissectrices zijn y=x en y=-x. Dat stond er al toch? WvR woensdag 20 mei 2015
WvR woensdag 20 mei 2015
©2001-2024 WisFaq