\require{AMSmath} Vereenvoudigen gonio Ik heb een oefening gekregen op som-en verschilregels, maar ik weet totaal niet hoe ik dat moet doen. De bedoeling hiervan is om dit te vereenvoudigen:$\eqalign{\frac{cos(\alpha+\beta)+cos(\alpha-\beta)}{cos\alpha\cdot sin\beta}}$De oplossing moet $2cot\beta$ zijnAlvast bedankt Adibke 3de graad ASO - dinsdag 19 mei 2015 Antwoord Werk in de teller ${\cos (a + b)}$ en ${\cos (a - b)}$ uit! ${\cos (a + b)}={\cos a\cos b - \sin a\cos b}$ ${\cos (a - b)}={\cos a\cos b + \sin a\cos b}$ Er valt dan van alles weg... WvR dinsdag 19 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een oefening gekregen op som-en verschilregels, maar ik weet totaal niet hoe ik dat moet doen. De bedoeling hiervan is om dit te vereenvoudigen:$\eqalign{\frac{cos(\alpha+\beta)+cos(\alpha-\beta)}{cos\alpha\cdot sin\beta}}$De oplossing moet $2cot\beta$ zijnAlvast bedankt Adibke 3de graad ASO - dinsdag 19 mei 2015
Adibke 3de graad ASO - dinsdag 19 mei 2015
Werk in de teller ${\cos (a + b)}$ en ${\cos (a - b)}$ uit! ${\cos (a + b)}={\cos a\cos b - \sin a\cos b}$ ${\cos (a - b)}={\cos a\cos b + \sin a\cos b}$ Er valt dan van alles weg... WvR dinsdag 19 mei 2015
WvR dinsdag 19 mei 2015
©2001-2024 WisFaq