\require{AMSmath} Primitivieve sinus en cosinus Is de primitieve van f=sin(x)×cos(x) gelijk aan F=-sin(x)2×-cos(x)2? iris Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 19 mei 2015 Antwoord De afgeleide van F is gelijk aan:$f(x) = 2\sin (x)\cos^3 (x) - 2\sin ^3 (x)\cos (x)$...en dat lijkt er niet op!psDe notatie sin(x)2 voor sin2(x) is niet gebruikelijk!Zie ook 2. Substitutiemethode WvR dinsdag 19 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is de primitieve van f=sin(x)×cos(x) gelijk aan F=-sin(x)2×-cos(x)2? iris Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 19 mei 2015
iris Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 19 mei 2015
De afgeleide van F is gelijk aan:$f(x) = 2\sin (x)\cos^3 (x) - 2\sin ^3 (x)\cos (x)$...en dat lijkt er niet op!psDe notatie sin(x)2 voor sin2(x) is niet gebruikelijk!Zie ook 2. Substitutiemethode WvR dinsdag 19 mei 2015
WvR dinsdag 19 mei 2015
©2001-2024 WisFaq