\require{AMSmath} Herschrijven formule met 2 logs Beste WisFaqIk moet voor mijn oefenexamen Wiskunde B de formulelog(W)=-5,5+31·log(L)herschrijven naarW=a·LbIk ben al tot zo ver gekomen:W=10(-5,5+31·log(L)=10-5,5·(1031)log(L)en ik weet dat 10log(x)=x voor x$\ge$0Dank jullie wel! Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 mei 2015 Antwoord Look what I found...Rekenregels voor logaritmenMet link... WvR zondag 17 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste WisFaqIk moet voor mijn oefenexamen Wiskunde B de formulelog(W)=-5,5+31·log(L)herschrijven naarW=a·LbIk ben al tot zo ver gekomen:W=10(-5,5+31·log(L)=10-5,5·(1031)log(L)en ik weet dat 10log(x)=x voor x$\ge$0Dank jullie wel! Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 mei 2015
Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 mei 2015
Look what I found...Rekenregels voor logaritmenMet link... WvR zondag 17 mei 2015
WvR zondag 17 mei 2015
©2001-2024 WisFaq