\require{AMSmath} Logaritmes oplossen 3x - x · 3x = 0Antwoord:x = 1 Evelin Student universiteit - dinsdag 12 mei 2015 Antwoord Ik veronderstel dat er staat 3x - x.3x = 0 en dus 3x.(1 - x) = 0Dan is 3x = 0 (wat niet kan!) of (1 - x) = 0.Dus.....? MBL dinsdag 12 mei 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3x - x · 3x = 0Antwoord:x = 1 Evelin Student universiteit - dinsdag 12 mei 2015
Evelin Student universiteit - dinsdag 12 mei 2015
Ik veronderstel dat er staat 3x - x.3x = 0 en dus 3x.(1 - x) = 0Dan is 3x = 0 (wat niet kan!) of (1 - x) = 0.Dus.....? MBL dinsdag 12 mei 2015
MBL dinsdag 12 mei 2015
©2001-2024 WisFaq