\require{AMSmath} Machten Herleid 34 x 182 x 123 x 8 tot een macht van 6. Ik heb van alles geprobeerd maar kom al bij 34 in de problemen. Ik zie geen mogelijkheid om van 34 naar 6 tot een bepaalde macht te gaan. wouter Iets anders - vrijdag 14 februari 2003 Antwoord Hoi, schrijf alles als een macht van zes: bv: 32=62/22 64·(62·32)·63·23·63 ---------------------- 24 · 23 = 64·62·62·63·63·63 --------------------- 24·22·33·33 =617 ------------- 24·22·33·33 *24·22·33·33=26·36=66 => 617/66 = 611 Koen vrijdag 14 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Herleid 34 x 182 x 123 x 8 tot een macht van 6. Ik heb van alles geprobeerd maar kom al bij 34 in de problemen. Ik zie geen mogelijkheid om van 34 naar 6 tot een bepaalde macht te gaan. wouter Iets anders - vrijdag 14 februari 2003
wouter Iets anders - vrijdag 14 februari 2003
Hoi, schrijf alles als een macht van zes: bv: 32=62/22 64·(62·32)·63·23·63 ---------------------- 24 · 23 = 64·62·62·63·63·63 --------------------- 24·22·33·33 =617 ------------- 24·22·33·33 *24·22·33·33=26·36=66 => 617/66 = 611 Koen vrijdag 14 februari 2003
Koen vrijdag 14 februari 2003
©2001-2024 WisFaq