\require{AMSmath} Wortels en integratie [(x2)·((x)1/3)]/[(x)3/4]hey , u hoeft het niet helemaal uit te werken, ik zou alleen graag een beginstap hebben , substitie ? ja , welke dan mee beginnen ?dan kan ik verder uitwerken ...alvast bedanktben ben 3de graad ASO - donderdag 13 februari 2003 Antwoord Beste Ben,Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?x2.x1/3 = x2 + 1/3 = x7/3.Je krijgt dus x7/3/(x3/4)x(7/3) - (3/4) = x(28/12) - (9/12) = x19/12.òx19/12dx = x(19/12 + 12/12)/((19/12) + (12/12)) = x31/12/(31/12) = 12x(31/12)/31 + c of equivalent (12/31)x(31/12) + c.Verdorie... heb ik 'm toch helemaal uitgewerkt Groetjes, Davy donderdag 13 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
[(x2)·((x)1/3)]/[(x)3/4]hey , u hoeft het niet helemaal uit te werken, ik zou alleen graag een beginstap hebben , substitie ? ja , welke dan mee beginnen ?dan kan ik verder uitwerken ...alvast bedanktben ben 3de graad ASO - donderdag 13 februari 2003
ben 3de graad ASO - donderdag 13 februari 2003
Beste Ben,Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?x2.x1/3 = x2 + 1/3 = x7/3.Je krijgt dus x7/3/(x3/4)x(7/3) - (3/4) = x(28/12) - (9/12) = x19/12.òx19/12dx = x(19/12 + 12/12)/((19/12) + (12/12)) = x31/12/(31/12) = 12x(31/12)/31 + c of equivalent (12/31)x(31/12) + c.Verdorie... heb ik 'm toch helemaal uitgewerkt Groetjes, Davy donderdag 13 februari 2003
Davy donderdag 13 februari 2003
©2001-2024 WisFaq