\require{AMSmath} Spiraal van Archimedes HalloGegeven is de deze kromme, de spiraal van Archimedes:$K = \left\{ \begin{array}{l} x = t \cdot \cos (t) \\ y = t \cdot \sin (t) \\ \end{array} \right.$Ik krijg maar een halve spiraal in beeld. Hoe plot ik de spiraal om hem meer spiralen te geven.gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 april 2015 Antwoord Aangenomen dat je een TI83+ (o.i.d.) gebruikt krijg je met deze instellingen een aardig plaatje: Geeft: Zou 't dan lukken? WvR donderdag 2 april 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HalloGegeven is de deze kromme, de spiraal van Archimedes:$K = \left\{ \begin{array}{l} x = t \cdot \cos (t) \\ y = t \cdot \sin (t) \\ \end{array} \right.$Ik krijg maar een halve spiraal in beeld. Hoe plot ik de spiraal om hem meer spiralen te geven.gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 april 2015
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 april 2015
Aangenomen dat je een TI83+ (o.i.d.) gebruikt krijg je met deze instellingen een aardig plaatje: Geeft: Zou 't dan lukken? WvR donderdag 2 april 2015
WvR donderdag 2 april 2015
©2001-2024 WisFaq