\require{AMSmath} Lissajousfiguren Hallo,Gegeven is de parametervoorstelling:( x = a sin (bt)( y = p cos (qt)Gevraagd wordt a uit te drukken in p als gegeven is dat de oppervlakte van de kleinste rechthoek waar de figuur in past, gelijk is aan 30.Ik dachta . p = 30a = 30/pIn mijn antwoordenboek staat dat er moet gelden:2a . 2p = 302a = 30/2pa = 15/2pKomt op het zelfde neer natuurlijk maar waar haalt men die 2 van 2a en 2p vandaan.gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 27 maart 2015 Antwoord Je krijgt een ellips met 2a en 2p.Dus de oppervlakte van die rechthoek is... WvR vrijdag 27 maart 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Gegeven is de parametervoorstelling:( x = a sin (bt)( y = p cos (qt)Gevraagd wordt a uit te drukken in p als gegeven is dat de oppervlakte van de kleinste rechthoek waar de figuur in past, gelijk is aan 30.Ik dachta . p = 30a = 30/pIn mijn antwoordenboek staat dat er moet gelden:2a . 2p = 302a = 30/2pa = 15/2pKomt op het zelfde neer natuurlijk maar waar haalt men die 2 van 2a en 2p vandaan.gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 27 maart 2015
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 27 maart 2015
Je krijgt een ellips met 2a en 2p.Dus de oppervlakte van die rechthoek is... WvR vrijdag 27 maart 2015
WvR vrijdag 27 maart 2015
©2001-2024 WisFaq