\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75271 Re: Kans op een keer 6 Nee, wacht... Ik heb nog steeds het foute antwoord!Het moet 0,4845 zijn, maar ik kom op een ander getal uit... P(X=0) = 0,1615 en p(X=1) = 0,000000033Ik denk dat p(X=1) helemaal fout is... Sofie 2de graad ASO - vrijdag 27 maart 2015 Antwoord Volgens mij had ik zoiets gedaan:$\begin{array}{l} P(X = 0) + P(X = 1) = \\ \left( {\frac{5}{6}} \right)^{10} + \left( {\begin{array}{*{20}c} {10} \\ 1 \\\end{array}} \right)\left( {\frac{5}{6}} \right)^9 \cdot \frac{1}{6} \approx \\ {\rm{0}}{\rm{,1615 + 0}}{\rm{,3230 = 0}}{\rm{,4845}} \\ \end{array}$Ja?Zie ook 3. Binomiale verdeling WvR vrijdag 27 maart 2015 Re: Re: Kans op een keer 6 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee, wacht... Ik heb nog steeds het foute antwoord!Het moet 0,4845 zijn, maar ik kom op een ander getal uit... P(X=0) = 0,1615 en p(X=1) = 0,000000033Ik denk dat p(X=1) helemaal fout is... Sofie 2de graad ASO - vrijdag 27 maart 2015
Sofie 2de graad ASO - vrijdag 27 maart 2015
Volgens mij had ik zoiets gedaan:$\begin{array}{l} P(X = 0) + P(X = 1) = \\ \left( {\frac{5}{6}} \right)^{10} + \left( {\begin{array}{*{20}c} {10} \\ 1 \\\end{array}} \right)\left( {\frac{5}{6}} \right)^9 \cdot \frac{1}{6} \approx \\ {\rm{0}}{\rm{,1615 + 0}}{\rm{,3230 = 0}}{\rm{,4845}} \\ \end{array}$Ja?Zie ook 3. Binomiale verdeling WvR vrijdag 27 maart 2015
WvR vrijdag 27 maart 2015
©2001-2024 WisFaq