\require{AMSmath} Oplossen van een vergelijking Hoe krijg ik de x?54x4 - 32x2 - 14 = 0Dank serdal Student universiteit - maandag 23 maart 2015 Antwoord Neem y=x2. Je krijgt dan een kwadratische vergelijking in y:54x4 - 32x2 - 14 = 054y2 - 32y - 14 = 0...en dan y oplossen... en dan weer terug vertalen naar x.Zou dat lukken?Oplossen van een bikwadratische vergelijking WvR maandag 23 maart 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe krijg ik de x?54x4 - 32x2 - 14 = 0Dank serdal Student universiteit - maandag 23 maart 2015
serdal Student universiteit - maandag 23 maart 2015
Neem y=x2. Je krijgt dan een kwadratische vergelijking in y:54x4 - 32x2 - 14 = 054y2 - 32y - 14 = 0...en dan y oplossen... en dan weer terug vertalen naar x.Zou dat lukken?Oplossen van een bikwadratische vergelijking WvR maandag 23 maart 2015
WvR maandag 23 maart 2015
©2001-2024 WisFaq