\require{AMSmath} Identiteit Gegeven: sin(2x)= 1/3 met 0$^o<$x$<$90$^o$Gevraagd: Toon aan dat sinx + cosx= 2√3/3Alvast bedankt kwinte 3de graad ASO - zondag 22 maart 2015 Antwoord Kijk eens naar het uitgewerkte kwadraat van sin(x) + cos(x) en bedenk dat je voor sin(2x) een formule kent. MBL zondag 22 maart 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: sin(2x)= 1/3 met 0$^o<$x$<$90$^o$Gevraagd: Toon aan dat sinx + cosx= 2√3/3Alvast bedankt kwinte 3de graad ASO - zondag 22 maart 2015
kwinte 3de graad ASO - zondag 22 maart 2015
Kijk eens naar het uitgewerkte kwadraat van sin(x) + cos(x) en bedenk dat je voor sin(2x) een formule kent. MBL zondag 22 maart 2015
MBL zondag 22 maart 2015
©2001-2024 WisFaq