\require{AMSmath} Beeldpunten berekenen HalloAls aanvullende vraag op mijn eerder gestelde vraag.In de uitwerking staat ergens (1) (2 ) (1)deze 1 zou toch -1 moeten zijn?2.A (1)-A.(-1) = 2.(2) (0) (0 ) (0)gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 maart 2015 Antwoord Je krijgt 2 x (1,2,0) - (6,4,5) = (-4,0,-5) en verder ben ik nu het spoor kwijt van hetgeen je allemaal aan het doen bent. Hebben we het nog steeds over de zelfde opgave? MBL zondag 22 maart 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HalloAls aanvullende vraag op mijn eerder gestelde vraag.In de uitwerking staat ergens (1) (2 ) (1)deze 1 zou toch -1 moeten zijn?2.A (1)-A.(-1) = 2.(2) (0) (0 ) (0)gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 maart 2015
(1) (2 ) (1)deze 1 zou toch -1 moeten zijn?2.A (1)-A.(-1) = 2.(2) (0) (0 ) (0)
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 maart 2015
Je krijgt 2 x (1,2,0) - (6,4,5) = (-4,0,-5) en verder ben ik nu het spoor kwijt van hetgeen je allemaal aan het doen bent. Hebben we het nog steeds over de zelfde opgave? MBL zondag 22 maart 2015
MBL zondag 22 maart 2015
©2001-2024 WisFaq