\require{AMSmath} Herschrijven Schrijf de inhoud I van het prisma als functie van h. Schrijf deze uitdrukking zonder haakjes.I=x·h·(40-2h)x=1/20(100-h2) Anniqu Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 maart 2015 Antwoord Vul in de bovenste vergelijking de tweede vergelijking in:$\eqalign{ & I = x \cdot h \cdot (40 - 2h) \cr & x = \frac{1}{{20}}(100 - h^2 ) \cr & geeft: \cr & I = \frac{1}{{20}}(100 - h^2 ) \cdot h \cdot (40 - 2h) \cr} $...en werk de haakjes weg. Lukt dat? WvR donderdag 12 maart 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Schrijf de inhoud I van het prisma als functie van h. Schrijf deze uitdrukking zonder haakjes.I=x·h·(40-2h)x=1/20(100-h2) Anniqu Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 maart 2015
Anniqu Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 maart 2015
Vul in de bovenste vergelijking de tweede vergelijking in:$\eqalign{ & I = x \cdot h \cdot (40 - 2h) \cr & x = \frac{1}{{20}}(100 - h^2 ) \cr & geeft: \cr & I = \frac{1}{{20}}(100 - h^2 ) \cdot h \cdot (40 - 2h) \cr} $...en werk de haakjes weg. Lukt dat? WvR donderdag 12 maart 2015
WvR donderdag 12 maart 2015
©2001-2024 WisFaq