\require{AMSmath} Vergelijking oplossen 13x+3=11x+1Hoe moet deze? rik Leerling mbo - dinsdag 10 maart 2015 Antwoord 's Kijken...13x+3=11x+1Links en rechts 11x eraf...2x+3=1Links en rechts 3 eraf...2x=-2Delen door 2...x=-1Opgelost!1. Een eenvoudige vergelijking oplossen WvR dinsdag 10 maart 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
13x+3=11x+1Hoe moet deze? rik Leerling mbo - dinsdag 10 maart 2015
rik Leerling mbo - dinsdag 10 maart 2015
's Kijken...13x+3=11x+1Links en rechts 11x eraf...2x+3=1Links en rechts 3 eraf...2x=-2Delen door 2...x=-1Opgelost!1. Een eenvoudige vergelijking oplossen WvR dinsdag 10 maart 2015
WvR dinsdag 10 maart 2015
©2001-2024 WisFaq