\require{AMSmath} Vraagstuk verkorten De som 25*23*21*19*17*15*13*11*9*7*5*3*1 kun je herleiden tot 25!/(12!*2 tot de 12e). Kunt u mij deze herleiding uitleggen? Joep Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 13 februari 2003 Antwoord Hoi, 25.23. .. .5.3.1= 25.24.23. .. .5.4.3.2.1/(24.22. .. .4.2)= 25!/(2.12.2.11. .. .2.2.2.1)= 25!/(212.12.11. .. .2.1)= 25!/(212.12!) Groetjes, Johan andros donderdag 13 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De som 25*23*21*19*17*15*13*11*9*7*5*3*1 kun je herleiden tot 25!/(12!*2 tot de 12e). Kunt u mij deze herleiding uitleggen? Joep Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 13 februari 2003
Joep Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 13 februari 2003
Hoi, 25.23. .. .5.3.1= 25.24.23. .. .5.4.3.2.1/(24.22. .. .4.2)= 25!/(2.12.2.11. .. .2.2.2.1)= 25!/(212.12.11. .. .2.1)= 25!/(212.12!) Groetjes, Johan andros donderdag 13 februari 2003
andros donderdag 13 februari 2003
©2001-2024 WisFaq