\require{AMSmath} Herschrijven van logaritmische formule Hoe de volgende vergelijking op te lossen?x·ln(x)= a Arjan Ouder - dinsdag 3 maart 2015 Antwoord Deze vergelijking laat zich niet algebraisch oplossen. Je kunt er nog wel dit van maken:x·ln(x)=aln(xx)=axx=ea...maar echt helpen doet dat ook nietBenaderen ligt dan meer voor de hand. WvR dinsdag 3 maart 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe de volgende vergelijking op te lossen?x·ln(x)= a Arjan Ouder - dinsdag 3 maart 2015
Arjan Ouder - dinsdag 3 maart 2015
Deze vergelijking laat zich niet algebraisch oplossen. Je kunt er nog wel dit van maken:x·ln(x)=aln(xx)=axx=ea...maar echt helpen doet dat ook nietBenaderen ligt dan meer voor de hand. WvR dinsdag 3 maart 2015
WvR dinsdag 3 maart 2015
©2001-2024 WisFaq