Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Wiskunde en economie

Heb een lijst met berekeningen van Actuele waarden van welbepaalde toekomstige bedragen
Nl AW=T · 1/(1+i)n

Ik kan dit met grafisch zakrekenmachine en in Excel als ik zelf de formule invul
Vb T = 88500 en i = 0,18 na n = 1 is AW= 75000, na n=2 is AW = 63559,32 enz...

Maar nu moeten we dit doen met de functie NHW in Excel; maar als ik T en i in een bepaalde cel zet, hoe krijg ik dan zo'n lijst? Wat moet ik juist invullen? Waarde1, waarde2 enz...

Dina
3de graad ASO - maandag 2 maart 2015

Antwoord

Volgens mij staat het uitgelegd op deze pagina?

WvR
maandag 2 maart 2015

©2001-2025 WisFaq