\require{AMSmath} Complexe getallen Hallo, kan iemand me helpen met de volgende opgave want ik weet echt niet hoe ik het moet aantonen. Toon aan: 1 1 -------- - -------- = i (1-i)2 (1+i)2 Alvast bedankt. Hendri 3de graad ASO - woensdag 12 februari 2003 Antwoord Hint: (1-i)2=-2i (1+i)2=2i Dan zal het wel lukken... WvR woensdag 12 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, kan iemand me helpen met de volgende opgave want ik weet echt niet hoe ik het moet aantonen. Toon aan: 1 1 -------- - -------- = i (1-i)2 (1+i)2 Alvast bedankt. Hendri 3de graad ASO - woensdag 12 februari 2003
1 1 -------- - -------- = i (1-i)2 (1+i)2
Hendri 3de graad ASO - woensdag 12 februari 2003
Hint: (1-i)2=-2i (1+i)2=2i Dan zal het wel lukken... WvR woensdag 12 februari 2003
WvR woensdag 12 februari 2003
©2001-2024 WisFaq