\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75037 Re: Goniometrische functies Bedankt voor je reactie Dit begrijp ik maar waarom volgt hier uit dat sin(x) = x·cos(x) gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 28 februari 2015 Antwoord f'(x) = cos(x) y'(x) = a Als f'(x)=y', dan is blijkbaar: a = cos(x) Deze waarde van a invullen in f(x)=y levert: sin(x) = x.cos(x) OK zo? GHvD zaterdag 28 februari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor je reactie Dit begrijp ik maar waarom volgt hier uit dat sin(x) = x·cos(x) gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 28 februari 2015
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 28 februari 2015
f'(x) = cos(x) y'(x) = a Als f'(x)=y', dan is blijkbaar: a = cos(x) Deze waarde van a invullen in f(x)=y levert: sin(x) = x.cos(x) OK zo? GHvD zaterdag 28 februari 2015
GHvD zaterdag 28 februari 2015
©2001-2024 WisFaq