\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75024 Re: Asymptoten bepalen met geogebra Gewoon f(x)=2x/(x-1)Het gaat bij geen enkele functie. Dina 3de graad ASO - zaterdag 28 februari 2015 Antwoord Als ik $y=(2x)/(x-1)$ of $f(x)=(2x)/(x-1)$ invoer en dan de opdracht Asymptoten(f) geef krijg ik dit:Dat lijkt me dan toch wel dik in orde toch?Gebruik je een Nederlandse versie? De laatste versie? WvR zaterdag 28 februari 2015 Re: Re: Asymptoten bepalen met geogebra ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gewoon f(x)=2x/(x-1)Het gaat bij geen enkele functie. Dina 3de graad ASO - zaterdag 28 februari 2015
Dina 3de graad ASO - zaterdag 28 februari 2015
Als ik $y=(2x)/(x-1)$ of $f(x)=(2x)/(x-1)$ invoer en dan de opdracht Asymptoten(f) geef krijg ik dit:Dat lijkt me dan toch wel dik in orde toch?Gebruik je een Nederlandse versie? De laatste versie? WvR zaterdag 28 februari 2015
WvR zaterdag 28 februari 2015
©2001-2024 WisFaq