\require{AMSmath} Sinusvergelijking oplossen Ik kom er niet uit met sin x=0 op interval [0,4].Kan iemand me misschien helpen? Toluna Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 februari 2015 Antwoord Ik neem aan dat je dit bekend voorkomt? sin(x)=0 x=0 + kp Op 't interval [0,4]: x=0 of x=p Zie 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen WvR woensdag 25 februari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom er niet uit met sin x=0 op interval [0,4].Kan iemand me misschien helpen? Toluna Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 februari 2015
Toluna Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 februari 2015
Ik neem aan dat je dit bekend voorkomt? sin(x)=0 x=0 + kp Op 't interval [0,4]: x=0 of x=p Zie 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen WvR woensdag 25 februari 2015
WvR woensdag 25 februari 2015
©2001-2024 WisFaq